Error
  • There was a problem loading image 2Q==.

Mic Dejun cu Rugaciune

Print

În data de 01.02.2013 a avut loc prima ediţie a micului dejun cu rugăciune.mic dejun masa oficiala.jpg - 56.08 KB

Grupul ecumenic al Judeţului Sibiu, format din reprezentanţii tuturor bisericilor , şi-au dat întălnire în Sala de Conferinţa al Hotelului Împăratul Romanilor, pentru a se unii în rugăciune pentru binele judeţului nostru.

Ca şi organizator al acestui eveniment , am invitat pe lângă  reprezentanţi bisericilor şi reprezentanţi instituţilor din judeţul Sibiu. Au fost prezenţii: Prefectul Judeţului Domnul Ioan Ovidiu Sitterli; parlamentarii: Domnul Senator Neagu Nicolae, Domnul Senator Ilieşiu Sorin, Domnul Deputat Tămâian Ioan , Domnul Deputat Cazan Mircea; Domnul Dogaru Costel  Inspector Şef al Inspectoratul de Jandarmi Sibiu; Domnul Citrea Emil Director al Curţii de Conturi ; precum si alţi reprezentanţi ai Primariei, Consiluilui Judetean , partide politice; dar şi oameni de afaceri; printre care Domnul Ciolan Ioan -administrator SC AMBIENT SA.

În cuvântul de deschidere am transmis mulţumiri tuturor celor care au dat curs invitaţiei şi am arătat în câteva minute importanţa rugăciuni pentru binele Judeţului nostru. Acest mesaj trebuie dus de catre fiecare participant în instituţile în care profeseaza , spunându-le subalternilor că o zi de lucru începuta cu rugăciune va fi o zi cu mult mai eficientă deoarece astfel vom rezolva sarciniile cînd suntem călăuziţii de către Dumnezeu. Am avut emoţii cu toţii , atât eu ca şi organizator ;dar şi participanţii deoarece cu toţii participam pentru prima dată la un astfel de eveniment. 

A urmat apoi prima rugăciune din aceea dimineaţa  , rugăciunea Domnească Tatăl Nostru, şi am fost conduşi în aceasta rugăciune de către Pastorul  Biserici Penticostale Emanuel,

A luat cuvîntul Domnul Prefect, care a ţinut să mulţumească şi să felicite organizatorul ; dar şi să propună ca acest eveniment să devină o tradiţie în judeţul nostru. 

Tema evenimentului a fost "URMĂRIŢI BINELE CETĂŢI ÎN CARE LOCUIŢI"si a fost prezentată de Pastorul Biserici Betania Beniamin Poplăceanu.


Au urmat 20 de minute alocate servirii micului dejun, dar şi un moment de laudă prin cântare. 

Rând pe rând cei prezenţi au avut cuvântul , iar între luările de cuvânt s-a făcut câte o rugăciune fiind conduşi în rugăciune de către un reprezentant al bisericilor participante. 

La final sa făcut o poza de grup , iar  toţii participanţi au fost bucuroşi că au participat la eveniment şi a dorit să-şi anunţe participarea şi la următorul eveniment din 2014. 

Noutati

Vizitatori: