Error
  • There was a problem loading image 2Q==.

Afaceri

Print

Activitatea Comerciala am inceput-o in anul 1990 ca Director Comercial al SC NEODROM SRL pana in anul 1994; an in care am infintat prima mea societate comerciala SC LAS VEGAS TRADING SRL , avand ca domeniu de activitate : casa de amanet si intermedieri import-export.

 

In anul 1995, impreuna cu alti patru asociati am infintat societatea ROM DOR SA, avand ca domeniu de activitate turnarea metalelor neferoase. In cadrul acestei societati  am infintat  o carmangerie cu punctul de lucru la Vestem ; iar in Localitatea Cisnadie am inceput productia de bere , produsul avand denumirea de DORBIR Tot in cadrul aceleiasi societati a functionat si un Supermarket, dar si un magazin de produse electronice, fiind distribuitori ai firmei Philips.

Din anul 2005, in cadrul societatilor mele a luat fiinta o sectie de prelucrare a lemnelor fabricand europaleti si cherestea. Treptat s-a dezvoltat si latura turnatoriei metalelor neferoase; astfel ca societatea mea este lider pe piata acestora ; fiind singuri producatori de tabla de plumb , bare bronz, usi radiologie.

Inca de la inceputul activitatii mele comerciale si pana in prezent am urmarit sa ofer produse de calitate si servici ireprosabile cautand sa mentin in activitate societatile mele , adaptandu-ma la cerintele pieti  si la nevoile sale. 

An de an am fost printre primele societati pe tara in domeniul nostru .
 

Noutati

Vizitatori: