Error
  • There was a problem loading image 2Q==.

Cioaba Dorin lanseaza papusa Barculica

Print

Papusa BarculicaDupă ce a înregistrat un succes nesperat cu păpuşa Lulica, din care a vândut peste o mie de exemplare, Dorin, fiul regelui Cioabă, se pregăteşte pentru a lansa o păpuşă după chipul şi asemănarea bunicului său.Papuşa Bărculică va fi costumată tot în straie tradiţionale ţigăneşti, cusute manual de către pirande. Bărculică îl va întruchipa pe primul bulibaşă al romilor căldărari şi nici un detaliu nu va fi lăsat la voia întâmplării. Va costa cel puţin 150 de lei, va fi lansat oficial pe piaţă la începutul lunii viitoare, iar primele 100 de modele vor fi unele de colecţie, potrivit ştirilor Kanal D.

Prima păpuşă lansată, Lulica, a ajuns până acum în şcoli, bănci şi la colecţionari din întreaga lume, dar şi în casa preşedintelui Traian Băsescu. 

Familia Cioabă i-a făcut cadou Elenei Băsescu, la nunta căreia au fost invitaţi membri ai familiei bulibaşei, o Lulica, acest exemplar fiind cel mai reuşit din toată producţia.

Mai mult: Fiul regelui Cioabă lansează o PĂPUŞĂ după chipul şi asemănarea PRIMULUI BULIBAŞĂ AL RROMILOR CĂLDĂRARI! Foto - Vedete de la noi | Libertatea.ro 


Dorin Cioaba la nunta Elenei Basescu

Print

Cum s-a distrat printul rromilor la nunta Elenei Basescu (Galerie foto)

Familia regelui Cioaba s-a simtit bine, sambata noaptea, la petrecerea Elenei Basescu si drept dovada stau pozele postate pe Internet.

Printul rommilor, Dorin Cioaba a postat, pe Facebook, imagini de la Palatul Snagov.

Dorin Cioaba s-a pozat si cu proaspata mireasa, Elena Basescu, notand pe reteaua de socializare ca a fost invitat la nunta fiicei presedintelui.

De asemenea, printul rromilor a postat pe Internet si o fotografie cu Elena Udrea.

Familia Cioaba a stat de vorba si cu presedintele tarii, Traian Basescu, iar momentul a fost imortalizat si postat pe Facebook.


Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, s-a maritat, sambata, cu Bogdan Ionescu, iar evenimentul a fost marcat de o petrecere de pomina la Palatul Snagov.mai mult

Citeste toata stirea aici

Masina "ca a lui Obama", aur si haine de firma. Tiganii au petrecut la Timisoara, dar fara manele

 tirileprotv.ro/stiri/actualitate/masina-ca-a-lui-obama-aur-si-haine-de-firma-tiganii-au-petrecut-la-timisoara-dar-fara-manele.html

<iframe src='http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=60564656&section=2&video_section_id=' frameborder='0' style='width: 400px; height: 350px; scrolling: no;'></iframe>

Noutati

Vizitatori: