Error
  • There was a problem loading image 2Q==.

Cioaba Dorin lanseaza papusa Barculica

Print

Papusa BarculicaDupă ce a înregistrat un succes nesperat cu păpuşa Lulica, din care a vândut peste o mie de exemplare, Dorin, fiul regelui Cioabă, se pregăteşte pentru a lansa o păpuşă după chipul şi asemănarea bunicului său.Papuşa Bărculică va fi costumată tot în straie tradiţionale ţigăneşti, cusute manual de către pirande. Bărculică îl va întruchipa pe primul bulibaşă al romilor căldărari şi nici un detaliu nu va fi lăsat la voia întâmplării. Va costa cel puţin 150 de lei, va fi lansat oficial pe piaţă la începutul lunii viitoare, iar primele 100 de modele vor fi unele de colecţie, potrivit ştirilor Kanal D.

Prima păpuşă lansată, Lulica, a ajuns până acum în şcoli, bănci şi la colecţionari din întreaga lume, dar şi în casa preşedintelui Traian Băsescu. 

Familia Cioabă i-a făcut cadou Elenei Băsescu, la nunta căreia au fost invitaţi membri ai familiei bulibaşei, o Lulica, acest exemplar fiind cel mai reuşit din toată producţia.

Mai mult: Fiul regelui Cioabă lansează o PĂPUŞĂ după chipul şi asemănarea PRIMULUI BULIBAŞĂ AL RROMILOR CĂLDĂRARI! Foto - Vedete de la noi | Libertatea.ro 


Noutati

Vizitatori: