Error
  • There was a problem loading image 2Q==.

Ordinare ca pastor al Bisericii Filadelfia

Print

   În data de 6 octombrie dupa trecerea perioadei de doliu în urma trecerii în nefiinţă a pastorului bisericii, Florin Cioabă, membrii bisericii au ales ca şi pastor al bisericii pe Dorin Cioabă, avându-se în vedere că timp de 11 ani a slujit alături de tatăl său.

   Biserica a considerat că îndeplinesc cerinţele prevăzute de Sfânta Scriptură astfel în data de 6 octombrie am fost uns ca pastor al Bisericii Filadelfia de către o ceată de prezbiteri, pastori ale mai multor biserici din ţară dar şi din afara ei.

   Înaintea ceremoniei am simţit nevoia să merg la mormântul tatălui meu, sa invit ca sufletul lui să fie prezent la acest eveniment pe care şi l-a dorit în timpul vieţii dar din motive de agendă nu a fost posibil.

   Spun asta deoarece în urmă cu un an tatăl meu m-a propus ca pastor al bisericii alături de el, iar biserica a fost întru totul de acord cu această numire.

   Pentru toţi cei prezenţi la ceremonie a fost un moment emoţionant. Membrii bisericii au dorit sa marcheze evenimentul oferind o masă de dragoste cat să ajungă pentru 300 de persoane

 

 

 

 

Noutati

Vizitatori: